Lid worden?

Kom kennismaken

50WAYS is een enthousiaste groep van ca. 28 ervaren zangers M/V. De meesten van ons hebben vele kilometers gemaakt bij het Nijmeegse Popkoor Switch.

Op woensdag in de even weken repeteren we o.l.v. Emiel Hoefnagel in ’t Van Lindenhoutmuseum  in Nijmegen. Ons repertoire is verrassend gevarieerd. Van pop via Braziliaans naar klassiek. Alles wat we leuk vinden! 

Er zijn 6 stemgroepen. We komen als het even kan voorbereid naar de repetitie.

Kwaliteit van zang en onderlinge gezelligheid zijn de belangrijkste pijlers van ons koor. We zijn inmiddels een hechte vriendengroep geworden en kijken er bewust naar of er een goede klik is met een potentieel nieuw koorlid.

Als er een plaats vrijkomt in een stemgroep bepalen de dirigent en het koor samen wie in aanmerking komt. Beide pijlers én de klik zijn daarvoor maatstaven.

Voor de meeste stemgroepen is er een wachtlijst. Voor de actuele situatie raden we je aan om contact op te nemen met Marlou. Je kunt dan ook afspreken om een keer met ons mee te zingen. Je moet in ieder geval Abraham of Sarah gezien hebben en beschikken over een goede zangstem. Misschien tot ziens.

Neem contact op

Gastvrouw
Marlou Frequin.

Stuur haar een e-mail: