Optredens

Nijmegen klinkt! 2024

Nijmegen klinkt! 2023

Concert voor familie en vrienden 2023

Van 't Lindenhoutmuseum

50 Ways gaf op zondag 12 februari 2023 twee optredens voor familie en vrienden. De locatie was het prachtige Van 't Lindenhoutmuseum in de wijk Neerbosch in Nijmegen. Dit museum is gevestigd in het voormalige kerkje van het wezendorp Neerbosch en is tevens de repetitieruimte van het koor.

Repertoire

Tshotsholoza
Alone
And so it goes
Nights on Broadway
Als ik je weer zie
Baba Yetu
Black Orpheus
Don't worry about me
Hallelujah
Smile
Learning to fly
Something inside so strong
Before I go

Monumentendag 2022

Kekerdom

Tijdens Monumentendag 2022 was 50 Ways te gast in Kekerdom. Op het pleintje voor de prachtige kerk werd een kunstbeurs gehouden en daar mocht het koor haar huidige repertoire brengen.

Repertoire

May it be
You raise me up
Don't worry bout me
Halleluja
Nights on Broadway
Before I go
Something inside so strong
Alone
Tshotsholoza
Umbrella

Molenpoortpassage 2019

Nijmegen Klinkt!

Op 2 juni 2019 was de binnenstad van Nijmegen het decor voor optredens met muziek en dans. 50 Ways was ook van de partij en trad op in de Molenpoortpassage. Nijmegen Klinkt! is een samenwerking van Valkhof Klassiek, het Nijmeegs Muziekfestival en de Nijmeegse Federatie voor Muziekverenigingen.

Repertoire

Black Orpheus
Home
May it be
Roar
Human
Call it luck
Umbrella

Herdenking bombardement Nijmegen 2019

Herdenking

Op donderdagavond 21 februari 2019 vond in de binnenstad van Nijmegen de herdenking plaats van het 'vergisbombardement' waarbij een groot deel van de binnenstad van Nijmegen werd getroffen. Langs de grens van het getroffen gebied traden diverse koren op, waaronder 50Ways. Op verzoek van de organisatie werden vooral vrolijke nummers ten gehore gebracht. Omroep Gelderland maakte opnamen van de herdenking. Aan het eind van de reportage is ook 50Ways te zien.

Repertoire

Call it luck
Human
Can't stop the feeling
Umbrella

Kerstoptreden 2018

Kerstoptreden december 2018

In de aanloop naar Kerstmis heeft 50 Ways een tweetal optredens verzorgd op zaterdag 15 december. Bij Tuinwereld in Wijchen werd het winkelend publiek en de grote schare vrouwen tijdens het bouwen van hun kerststuk getrakteerd op een speciaal ingestudeerd kerstrepertoire. Later op de middag verhuisde het koor naar het Kolpinghuis in Nijmegen, waar hetzelfde repertoire werd opgevoerd voor de bezoekers van een kerstmarkt. Beide optredens werden door het publiek bijzonder gewaardeerd.

Repertoire

Away In A Manger
O Holy Night
Ave Verum Corpus
That Lonesome Road
You Raise Me Up
White Christmas
May It Be
Stille Nacht
God Rest You Merry Gentlemen
And So It Goes
Hallelujah
Being Alone At Christmas

Première 2018

Première maart 2018

50 Ways is in september 2016 opgericht door een zevental oud-leden van het Nijmeegse Popkoor Switch. Zij streefden een koor van maximaal 24 koorleden na, waar 50-plussers hun passie voor meerstemmig zingen kunnen uiten in een gezellige omgeving en waarbij kwaliteit wel degelijk zou worden nagestreefd. Vier koorleden voor elk van de zes stemgroepen werd als doel gesteld. Na anderhalf jaar van oefenen had het koor behoefte om hun vorderingen te presenteren aan familie en vrienden. In de repetitieruimte van 't Zwaantje in Nijmegen werd op zondag 18 maart de eerste voorstelling voor een overvolle zaal opgevoerd.

Repertoire

That Lonesome Road
Black Orpheus
I'm Yours
Ave Verum
Otche Nasch
Hallelujah
Home
Human
May it be
Call It Luck