Dirigent

Dirigent Emiel Hoefnagel

Emiel Hoefnagel startte na zijn studie Logopedie een privépraktijk, waarin hij zich specialiseerde in o.a. stemtechniek. Omdat het bloed kroop waar het niet gaan kon, volgde hij zangstudies klassieke zang en lichte muziek op de ArtEZ Hogeschool voor de kunsten in Arnhem.

Emiel is afgestudeerd als Tenor en heeft tientallen jaren ervaring als solist in bands, kamerkoren en ensembles oa Arpeggio Vento en ' The Charles Men'.

Zijn passie begint steeds meer ook in de richting van koordirectie te gaan. Inmiddels leidt hij 5 koren en wat 50Ways héél fijn en effectief vindt, is dat Emiel ter voorbereiding van nieuwe nummers alle zangpartijen voor ons inzingt om thuis te oefenen. En zingen kan hij nog als de beste! Hij zingt maandelijks de tenoraria in de Bachcantates, doet operettewerk, vertolkt Benny uit ABBA en heeft hij meegewerkt aan CD's, vorig jaar nog aan de Trompes Royales Dampierre.

Emiel geeft Workshops en schrijft kleinkunstliederen en hij vindt het leuk om voor koren te arrangeren, rekening houdend met ieders wensen, ambities en mogelijkheden.
Op dit moment zingt 50Ways al 3 arrangementen van zijn hand. Emiel Hoefnagel is ook nog eens een erg aardige vent, wij zijn blij met hem!

Lees meer over Emiel