Optreden met koor Korale

Koor Korale

Op 11 oktober 2020 staat een gezamenlijk optreden gepland met het koor Korale. Het duurt nog even, maar wordt vast leuk om erbij te zijn. Noteer de middag dus alvast in uw agenda. Precieze tijd en locatie worden op deze site bekend gemaakt.

Kerstoptredens in 2019

Kolpinghuis

Op 14 december 2019  zal 50 Ways opnieuw een kerstoptreden verzorgen in het Kolpinghuis in Nijmegen aan de Smetiusstraat 1.
Vorig jaar was de organisatie blij verrast door ons enthousiasme en hebben we het publiek met fijne kerstnummers een gezellige middag bezorgd. Ook dit jaar zullen we een kerstrepertoire zingen, maar ook andere nummers die bij het sfeertje passen.

Aanvangstijd is nog niet bekend, maar is sowieso in de middag.

Oud Burgeren Gasthuis

Het optreden in het Kolpinghuis zal 50 Ways combineren met een ander optreden op dezelfde dag in het Oud Burgeren Gasthuis, Prof. Cornelissenstraat 2 in Nijmegen. Ook daar zullen we ons best doen bewoners en gasten alvast een beetje in kerstsfeer te brengen.

Tijd volgt.

Herdenking bombardement

Optreden tijdens herdenking vergisbombardement Nijmegen

Op de vooravond van de herdenking van het bombardement op Nijmegen treedt 50Ways op in de binnenstad van Nijmegen. De herdenking is speciaal dit jaar omdat het 75 jaar geleden is dat geallieerde bommen de binnenstad verwoestten. Meer informatie kunt u vinden via de link hiernaast.

Datum: donderdag 21 februari 2019

Tijd:       volgt

Plaats:   Pauwelstraat bij Rituals (dicht bij Koningsplein)

Optredens

Optredens

50 Ways verzorgt op zaterdag 15 december 2018 twee optredens, waar u van harte welkom bent:

 

13.00 uur

Tuinwereld Wijchen, Bijsterhuizen 3004

 

15.00 uur

Kolpinghuis Nijmegen, Smetiusstraat 1